Фото: поліція Києва

Продавала бойові гранати: у Києві поліцейські затримали жінку

У Києві затримали жінку, яка продавала бойові гранати. Один боєприпас вона оцінювала у чотири тисячі гривень.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Канал збуту боєприпасів у столиці налагодила 38-річна уродженка Тернопільщини. Так, одну одиницю "товару" вона оцінила у чотири тисячі гривень. За вчинення злочину їй загрожує до семи років позбавлення волі", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що оперативники Дніпровського управління поліції Києва отримали інформацію про те, що на території району жінка торгує боєприпасами. Правоохоронці розпочали перевірку інформації та затримали фігурантку, яка налагодила у столиці продаж бойових гранат.

"Спільно із слідчими оперативники задокументували три факти продажу боєприпасів жінкою місцевим мешканцям. Під час проведення обшуку за її місцем мешкання працівники поліції вилучили ще три гранати із запалами, рушницю з набоями та пороховий заряд — усе конфісковано та направлено на проведення експертизи", — додали у прес-службі.

Жінці загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Наразі встановлюється канал надходження боєприпасів та триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у кінці серпня у Києві поліцейські затримали чоловіка, який вночі запустив феєрверк на дитячому майданчику у дворі багатоповерхівки. Правоохоронці нагадали, що в Україні заборонено використання феєрверків, салютів і петард. Інцидент трапився у Дніпровському районі, на вулиці Макаренка. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.09.2023 14:42