Фото: Freepik

Прогноз погоди на 14 квітня: синоптик розповіла, де у Страсну п'ятницю буде найхолодніше

П'ятниця, 14 квітня, буде в Україні синоптично неоднорідною. Найхолодніше очікується в північних та східних областях, а також на Полтавщині. Удень там очікується +8...+11ºС.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. 

Натомість весняне тепло охопить західні області, більшість півдня (окрім Запоріжжя) та частину центральних областей. Тут очікується протягом дня +15...+20ºС. 

14 квітня помірні дощі пройдуть у східних областях. У більшості областей України можливі короткочасні дощі. Удень у західній частині України переважатиме суха погода, проте ввечері на Закарпатті може полити дощ.

У Києві завтра впродовж дня температура повітря становитиме +9...+11ºС. Буде переважно хмарно, місцями ймовірний невеликий дощ. У суботу в столиці буде ще холодніше, а на Великдень дещо потепліє. Відчутніше тепло прийде у вівторок, 18 квітня.

"Найближчими днями про стабільний антициклон над Україною, про тривалий період без дощів поки що не йдеться. Тому замість нарікань на дощі та брак високої температури повітря, спрямовуємо активність та енергію на корисні необхідні справи", — написала Діденко. 

Нагадаємосиноптик Ігор Кібальчич повідомляв, що великодній тиждень в нашій країні очікується нестійкий характер погоди — у першій половині пройдуть дощі, які припиняться лише ближче до вихідних.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 13.04.2023 19:33