Фото: Facebook Володимира Гевко

"Протягнув 50 метрів": родичі загиблого у ДТП з нардепом Гевком розповіли деталі трагедії

У неділю, 19 березня, народний депутат від партії "Слуга народу" Володимир Гевко потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на Львівщині. Один з учасників аварії загинув на місці події. Рідні загиблого повідомили деталі аварії. 

Про це пише ТСН. 

Родичка загиблого чоловіка каже, що Володимир Гевко після зіткнення протягнув його близько 50 метрів. 

"Наскільки мені зрозуміло, під час ДТП депутат протягнув його близько 50 метрів. Взуття було в одній стороні, труп на пішоході (пішохідному переході, ред.). Кросівки були справа, труп зліва на великій відстані", — повідомила жінка.

За її припущеннями, депутат міг їхати на великій швидкості:

"Є підстави вважати, що швидкість була великою. Машину побило, аж радіатор потік".

Офіційно поки що ні сам Гевко, ні правоохоронці поки не назвали швидкість, із якою рухалася автівка.

"ДТП сталася о 19:30, труп лежав до першої години ночі, поки приїхали судмедексперти й всі-всі. Коли ми стояли біля померлого, депутат висловив свої співчуття. Почекаємо, яку інформацію висвітлять офіційно", — додала родичка загиблого.

Що відомо про ДТП? 

Аварія сталася ввечері 19 березня у селищі Золочівського району Львівської області. Народний депутат від "Слуги народу" Володимир Гевко став учасником смертельної ДТПАвтомобіль, за кермом якого був нардеп, збив пішохода.

Гевка перевірили на "Драгері" — пристрій показав, що нардеп не перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Нардеп зазначив, що наразі співпрацює зі слідством, а також пройшов усі перевірки на алкоголь і наркотики. Крім того, він попросив вибачення перед родичами загиблого.

Розслідуванням справи займається Держбюро розслідувань. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.03.2023 20:21