Скріншот із відео

"Прямих влучань не зафіксовано": у Київській ОВА розповіли про постраждалих внаслідок нічної атаки РФ

Через нічний удар російської армії по Київській області зафіксовано пошкодження у трьох районах. При цьому прямих влучань не було.

Про це йдеться у зведенні Київської обласної військової адміністрації в Telegram-каналі. У відомстві запевнили, що продовжують ліквідацію наслідків нічної ворожої атаки.

"Прямих влучань не зафіксовано. Внаслідок падіння ворожих цілей загинуло дві людини. Батько та чотирирічний син", — йдеться в дописі ОВА.

В адміністрації зазначили, що ще три людини доставлені до Броварської багатопрофільної клінічної лікарні, а саме:

  • чоловік 1979 року народження — перелом ліктьової кістки, садна тіла;
  • жінка 1973 року народження — садна тіла, забій зап’ястка та кисті;
  • дитина 2011 року народження — струс головного мозку, травма хребта, підшкірна гематома. Хлопця госпіталізовано. 

"Постраждалим надається вся необхідна медична допомога", — наголосили в Київській ОВА.

У відомстві підкреслили, що наслідки атаки наразі фіксуються в трьох районах області. Вже відомо про повне знищення двох приватних будинків та пошкодження різного ступеня ще 22. 

"Пошкоджено дев'ять автомобілів. Крім того, в одному із населених пунктів зафіксовано пошкодження купола церкви. Продовжуємо роботу. Всім постраждалим буде надана вся необхідна допомога", — додали в адміністрації.

Нагадаємо, вночі 11 серпня війська країни-агресорки випустили по Києву балістичні ракети та ударні дрони. Це вже друга ворожа атака на столицю від початку серпня. Через російську атаку загинув 35-річний чоловік та його 4-річний син.

Як згодом зазначив президент Володимир Зеленський, вночі 11 серпня російські окупанти випустили по Київській області ракету північнокорейського виробництва.

Крім того, цієї ночі у Хмельницькій області також було неспокійно. Ворожі "шахеди" атакували регіон, там лунала низка вибухів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.08.2024 16:21