Фото: КМВА

У Київській області збільшать кількість блокпостів, — ОВА

З 28 грудня 2023 року по 6 січня 2024 року на Київщині будуть посилені контрдиверсійні та безпекові заходи. Рішення ухвалили на раді Київської обласної військової адміністрації (КОВА). 

Про це повідомив начальник КОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook. 

"Заходи проводитимуться за участі СБУ, Національної поліції, Нацгвардії та 114-ї окремої бригади територіальної оборони. По всій Київщині збільшуємо кількість блокпостів. Ретельній перевірці підлягатимуть місця найбільшого скупчення людей: торгові центри, супермаркети, вокзали, медичні заклади тощо",  додав Руслан Кравченко.

За його словами, таке рішення зумовлене тим, що ворог під час новорічних свят може вдаватися до нових провокацій. Крім того, він наголосив, що це сприятиме розшуковим заходам. За даними поліції, через здійснення різного роду кримінальних та адміністративних правопорушень в розшуку перебувають понад одинадцять тисяч осіб. 

"Тож прошу кожного мешканця Київщини, а також гостей області з розумінням ставитися до посилених безпекових заходів та можливої зупинки автотранспорту на блокпостах. Також нагадую про необхідність при собі мати документи, які посвідчують особу", наголосив Кравченко. 

Начальник КОВА закликав всіх бути максимально пильними та повідомляти правоохоронців у разі, якщо бачитимуть, що хтось робить фото чи відеофіксацію об’єктів оборонної та критичної інфраструктури. 

Нагадаємо, у Києві з 25 по 28 грудня проходять безпекові навчання. Ці навчання передбачають розгортання тимчасових блокпостів, встановлення обмежувальних знаків, елементів інженерних загороджень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 28.12.2023 09:22
Фото: КМВА