Фото: Сергій Лисак

Серед жертв — 17-річний хлопець: ракета РФ влучила у склад із водою у Кривому Розі, звідки доставляли воду на Херсонщину

Під час чергового терористичного акту Росії одна з ракет у Кривому Розі влучила в п'ятиповерховий будинок, інша — у склад бутельованої води. На складі працювали понад два десятки людей.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Відзначимо, усього в місті загинули 11 людей, ще 28 — зазнали поранень. Деякі з них перебувають у лікарні із різними ступенями тяжкості.

Клименко зазначив, що в п'ятиповерхівці загинули четверо громадян, а на складі — семеро. Одному із загиблих, який працював на складі, було 17 років. Крім того, троє громадян наразі перебувають у лікарні.

"Ворожі ракети атакували й склад бутельований води, яку зокрема збирали для потреб Херсонщини. На складі працювало близько 25 цивільних людей. І ця вода розвозилася у всі куточки нашої держави", — сказав міністр.

Ракетний удар по місту

Уночі 13 червня російські загарбники вдарили по цивільних об'єктах у Кривому Розі на Дніпропетровщині. Внаслідок обстрілу понівечена п’ятиповерхівка, потрощені приватне й автомобільне підприємства.

Станом на 09:30 було відомо про шістьох загиблих мешканців п'ятиповерхівки. Горіли квартири з першого по п’ятий поверхи. Вогонь охопив 700 кв. м. 

Вже по обіді голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що останнє тіло людини дістали з-під завалів приватного підприємства. Усього ворог вбив 11, а поранив 28 цивільних людей. Пошуково-рятувальна операція завершена. 14 червня в Кривому Розі оголошено День жалоби.

Нагадаємо, серед жертв російського терору — подружжя Давид та Ксенія Епельман. Їм обом було по 22 роки. Відомо, що пара одружилася минулого року. Давид працював учителем молодших класів. Молодята жили на першому поверсі п'ятиповерхового будинку, який постраждав від ракетного удару. Ворожа ціль влучила в місце саме біля їхньої квартири.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.06.2023 17:37