Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Ракетна атака по Одесі: у МВС показали відео перших хвилин після вибуху

У Міністерстві внутрішніх справ показали відео з бодікамер патрульних перших хвилин після ракетної атаки по Одесі 20 липня. Поліцейські одразу почали розбирати уламки будівлі, щоб евакуювати людей.

Зі зруйнованого будинку було чути крики про допомогу, зазначають у МВС. У відомстві наголошують, що вдалося витягти з-під завалів декількох громадян та перемістити їх у безпечне місце. Один з потерпілих отримав численні осколкові поранення, йому надали першу домедичну допомогу. 

"Ворог щоразу намагається поцілити в інфраструктурні об'єкти. Під ударом російських ракет — порти, причали, житлові будинки й торгові мережі. Є постраждалі та, на жаль, загиблий", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що рашисти масовано обстрілюють Одещину й Миколаївщину третій день поспіль. Так, 18 липня рашисти атакували Одесу шістьма ракетами "Калібр" з Чорного моря. Уламки збитих ракет та вибухова хвиля пошкодили обʼєкти портової інфраструктури й кілька приватних будинків. Одна людина отримала поранення. А у Миколаєві 18 липня внаслідок обстрілу на одному з об'єктів сталася серйозна пожежа.

19 липня внаслідок обстрілу Одеси й області було багато травмованих, постраждали багатоквартирні будинки, портова та критична інфраструктура. Майже три тисячі людей в області залишилися без світла.

У ніч на 20 липня російські загарбники знову атакували територію України. Під ударом ворожих цілей опинилися порти, причали, житлові будинки й торгові мережі. За даними військових, загалом противник випустив 38 боєприпасів: 19 крилатих ракет та 19 дронів-камікадзе.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.07.2023 16:59