Наслідки обстрілу Одещини. Джерело: поліція Одеської області

Ракетний удар по півдню Одещини 21 вересня: з'явилося відео наслідків

Увечері 21 вересня російська армія вкотре атакувала південь Одеської області. Рашисти пошкодили об’єкт рекреаційної інфраструктури у Білгород-Дністровському районі.

Відео наслідків обстрілу опублікував у своєму Telegram-каналі речник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

Російські окупанти атакували Одещину ракетами "Онікс". У Білгород-Дністровському районі зафіксували влучання в рекреаційну інфраструктуру. На місці здійнялася пожежа, яку швидко ліквідували. За попередньою інформацією, ніхто з цивільного населення не постраждав.

Правоохоронці кваліфікували подію за статтею 438 "порушення законів та звичаїв війни" Кримінального кодексу України. Вони провели огляд руйнувань, зафіксували наслідки ворожої атаки, зібрали речові докази злочину РФ і забезпечили охорону місця події.

Нагадаємо, що в ніч на 13 вересня внаслідок нальотів російських ударних дронів на Ізмаїльський район на Одещині постраждали семеро цивільних осіб. Шість людей у Рені та один в Ізмаїлі. За словами голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, двоє чоловіків з Рені у важкому стані в палаті інтенсивної терапії, четверо інших в стані середньої важкості, постраждалому з Ізмаїла надали оперативну медичну допомогу в лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.09.2023 09:29