Фото: Анатолій Куртєв, Запорізька міськрада

Ракетний удар по ресторану і будинках: фото наслідків обстрілу Запоріжжя

Вночі 18 березня російська армія ракетами С-300 обстріляла Запоріжжя. Окупанти зруйнували ресторан та пошкодили навколишні житлові будинки.

Про це повідомляє секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

Російська ракета повністю зруйнувала ресторан, а від вибухової хвилі у дев'яти будинках наразі вибито аж 240 вікон та сім дверей. У чотирьох будинках частково пошкоджено покрівлі.

"Цієї ночі російські недолюди вдарили по одному з найкращих та найзатишніших житлових комплексів міста, в якому мирно спали сім‘ї з маленькими дітьми.Одним ударом ракети рашисти безжально і безглуздо звели нанівець те, що запоріжці так довго і так дбайливо створювали для комфортного та зручного життя", — написав в Telegram Куртєв.

З самого ранку працівники "Запоріжремсервісу" та міської аварійно-рятувальної служби вже закрили частину вікон плитами, а співробітники "ЕЛУАШу" вивозять будівельне сміття.

Також на місті працюють представники соцзахисту, чергує автобус з генератором, де люди можуть зігрітися і отримати допомогу та встановлено намет, в якому мешканцям надають усю необхідну інформацію з дорожньою картою. Найближчим часом на місці розпочнуть працювати психологи.

Нагадаємо, росіяни можуть готувати масований ракетний удар. У Чорному морі зафіксовано російські кораблі з ракетами.

Також відомо, що у ніч на 18 березня у більшості областей була неспокійною: рашисти випустили по Україні дрони-камікадзе. Більшість БпЛА вдалося збити, однак є й влучання. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.03.2023 09:49