Фото: armyinform.com.ua

Рашисти атакували "Пункт незламності" на Херсонщині (фото)

У понеділок, 19 лютого, російські війська атакували "Пункт незламності" в одному із сіл Новоолександрівської громади Херсонської області. На щастя, ніхто не постраждав.

Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація у своєму Telegram-каналі.

"На будівлю скинули вибуховий предмет з безпілотника. Через це у приміщенні повибивало шибки, двері, а також пошкоджено дах",  йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що постраждалих серед місцевих жителів немає. 

 атака на пункт незламності на херсонщині

Фото: Херсонська ОВА

Інформують також й про те, що сьогодні з безпілотника російські загарбники били й по місту Берислав. 

"40-річний чоловік отримав поранення ноги. Йому надали медичну допомогу на місці. Стан потерпілого задовільний", зазначають в ОВА.

Додамо, що у ніч на неділю, 18 лютого, рашисти завдали удару по інфраструктурному об'єкту на території Полтавського району дронами-камікадзе. Це спричинило пожежу. На щастя, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, у Херсонській області збудували тимчасовий міст через річку Інгулець у Високопільській громаді. Попередній був зруйнований рашистами під час їхньої втечі. За словами голови Херсонської обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна, руйнування переправи через Інгулець створило труднощі не лише для місцевих мешканців, а й для фермерів. Тож відбудова була вкрай потрібна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.02.2024 14:37