Фото: Telegram-канал Олександра Прокудіна

На Херсонщині відбудували міст через Інгулець, який знищили рашисти під час втечі

У Херсонській області збудували тимчасовий міст через річку Інгулець у Високопільській громаді. Попередній був зруйнований рашистами під час їхньої втечі.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За словами посадовця, руйнування переправи через Інгулець створило труднощі не лише для місцевих мешканців, а й для фермерів.Тож відбудова була вкрай потрібна. 

"На сьогодні вже збудовано тимчасовий міст, який розв'яже проблему проїзду. Конструкція — залізобетонна, завдовжки 18 метрів і завширшки чотири метри. Додатково облаштовані й підходи до мосту", — розповів Прокудін.

Він зазначив, що над відбудовою мосту працювали військові Державної спеціальної служби транспорту. Водночас кошти на будівництво взяли із заощаджених при ремонті іншого мосту в громаді.

"Тож маємо не один, а три мости. Вони допоможуть і жителям, і підприємцям регіону. Крок за кроком відновлюємо інфраструктуру Херсонщини", — додав Прокудін.

міст через річку інгулець

Фото: Telegram-канал Олександра Прокудіна

Нагадаємо, 17 лютого російські окупанти обстріляли Херсон з тимчасово окупованого лівого берега Дніпра. Загинула людина, ще двоє отримали поранення.

Також 14 лютого внаслідок ворожої атаки по Херсону постраждало троє людей, серед них 14-річна дівчинка. Її у вкрай важкому стані доставили до лікарні. У постраждалої — вибухова травма, поранення ноги та шиї.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.02.2024 20:18