Фото ілюстративне. Джерело: ТСН

Окупанти атакували Херсон: постраждала 14-річна дівчинка, вона у важкому стані

У середу, 14 лютого, росіяни знову вдарили по Херсону. Внаслідок ворожої атаки постраждало троє людей, серед них 14-річна дівчинка.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Російські окупаційні війська вкотре за день бʼють по Херсону. Станом на 17:13 відомо про трьох постраждалих", — написав він у Telegram.

За його словами, дитину 14 років у вкрай важкому стані доставили до лікарні. У постраждалої — вибухова травма, поранення ноги та шиї. Дівчинку оперують.

Прокудін також заявив, що до медзакладу з вибуховою травмою шпиталізували 84-річного херсонця. Медики проводять обстеження та надають йому необхідну допомогу.

"Під ворожий удар потрапив й 19-річний хлопець. Внаслідок обстрілу він отримав поранення ноги", — додав голова Херсонської ОВА.

Нагадаємо, 11 лютого російські загарбники під час обстрілу Херсона влучили в один із медичних закладів. Також окупанти атакували з артилерії та дронів Бериславський район.

Додамо, 10 лютого російська окупанти вдарили по селу Велетенське Херсонського району. Під атаку ворога потрапив житловий будинок, в якому проживала ціла родина. Батьки отримали поранення, їхня донька загинула на місці. 52-річна жінка отримала травми, не сумісні з життям.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.02.2024 17:42