Фото: Херсонська ОВА

Під ударом була ціла родина: рашисти на Херсонщині влучили в будинок, загинула дитина

Вранці 10 лютого російська окупанти вдарили по селу Велетенське Херсонського району. Під атаку ворога потрапив житловий будинок, в якому проживала ціла родина.

Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

За даними ОВА, батьки отримали поранення, їх донька загинула на місці. 52-річна жінка отримала травми, не сумісні з життям. 

"У 77-річного чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, контузію. У його 72-річної дружини — уламкові поранення. Лікарі надали медичну допомогу на місці. Від госпіталізації потерпілі відмовились", — йдеться у повідомленні адміністрації.

Наслідки обстрілу Велетенського на Херсонщині 10 лютого

Фото: Telegram-канал Херсонської ОВА

Атака армії РФ по Харкову 9 лютого: що відомо

Ввечері у п'ятницю, 9 лютого, російські війська обстріляли Харків ударними безпілотниками типу "Шахед". Сталося влучання дронів у автозаправну станцію, яка спалахнула. 

За словами мера міста Ігоря Терехова, внаслідок влучання БпЛА розлилося палаюче пальне, загорілось 14 приватних житлових будинків. Чиновник зазначив, що площа пожежі 3 700 квадратних метрів. ДСНС ліквідовували загоряння та займалися пошуком постраждалих людей. На місці також працювали усі відповідні комунальні служби. Терехов додав, що вночі було евакуйовано 50 харківʼян, серед яких двоє дітей.

Згодом начальник Харківської військової обласної адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що від російської атаки загинуло семеро людей.

"Кількість загиблих внаслідок ударів окупантів по обласному центру зросла до семи. Серед них троє дітей: семи, чотирьох років та немовля близько шести місяців", — написав він.

Нагадаємо, у ніч на 10 лютого російські терористи атакували Україну 31 ударними безпілотниками типу Shahed-136/131 з Балаклави та мису Чауда — Крим, Курської області — Російська Федерація. В результаті бойової роботи знищено 23 "шахеди" у межах Одеської та Харківської областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.02.2024 10:43