Фото ілюстративне зі соціальних мереж

Рашисти атакували Запоріжжя ракетою "Іскандер-М": влада розповіла про наслідки

У суботу, 30 грудня, в Запоріжжі під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Окупанти намагалися атакувати місто однією ракетою.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

"Близько 11:34 ворог атакував Запоріжжя однією ракетою, попередньо — "Іскандер-М", — написав він у своїх соціальних мережах.

Юрій Малашко уточнив, що українські сили протиповітряної оборони ракету знешкодили. Її рештки впали на відкритій території на околицях Запоріжжя.

Голова Запорізької обласної військової адміністрації підсумував, що на теперішній момент інформація про постраждалих і руйнування не надходила.

На той момент на всій території України оголошували повітряну тривогу, перед цим Повітряні сили ЗСУ попереджали про ймовірний рух ракети. Вони також уточнили про ймовірний запуск ракети Х-59 в напрямку Дніпра.

Повітряну тривогу в Україні оголошували через зліт російського винищувача МіГ-31К з аеродрому "Моздок", який розташований у Північному Кавказі.

Нагадаємо, що кількість жертв у Запоріжжі внаслідок вчорашнього масованого обстрілу зросла. Відомо вже про дев’ять загиблих. Про це повідомив секретар міської ради Запоріжжя Анатолій Куртєв. На сьогодні, 30 грудня, в місті оголошено День жалоби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.12.2023 13:13