Фото: ілюстративне. Джерело: "Слово і діло"

Рашисти масово знаркоманюються на фронті й стріляють по своїх: їх погрожують страчувати

У 205-мотострілецькій козацькій бригаді російської армії серйозні проблеми з наркотиками. До військових на передові фронтові позиції в район Нової Каховки (Херсонська область) безперервно постачають різноманітні наркотичні засоби від марихуани до "солей".

Про це партизанському руху "Атеш" розповіли агенти серед російських військових.

"Командування бригади знає про проблему, але нічого вдіяти з цим не може. Дійшло до погроз розстрілу перед строєм як тих, хто постачає, так і тих, хто вживає наркотики", — розповіли українські партизани.

Проблеми з наркоманією в російській армії існували й раніше, але масштабна мобілізація лише посилила їх. Під наркотичним ефектом російські військові часто ведуть дружній вогонь, внаслідок чого є багато 200-х і 300-х.

"Цьому ми нескінченно раді. Чи є шанс того, що дисципліну в Росії розкладає якийсь партизанський рух? Відповідати на це запитання ми поки що не станемо", — підсумували в "Атеш".

Нагадаємо, раніше агенти "Атеш" зі штабу 83 гвардійської окремої десантно-штурмової бригади розповідали, що в цьому підрозділі практикується розстріл військовослужбовців за відмову штурмувати позиції українських військових. Зокрема, декілька таких випадків зафіксували біля Кліщіївки.

Крім того, повідомлялося, що рашисти своїх загиблих вояк спалюють у свинарнику на території окупованої частини Запорізької області. Імпровізований крематорій облаштували у селищі Пришиб, що у Михайлівському районі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.09.2023 12:45