Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти обстріляли Дніпропетровщину: ракета цілила в об’єкт інфраструктури в Криворізькому районі

Увечері 22 листопада та в ніч на четвер, 23 листопада, росіяни атакували Дніпропетровську область. Одну з ракет спрямували на об'єкт інфраструктури у Криворізькому районі.

Про це повідомили начальник Дніпропетровської області Сергій Лисак і голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

"Близько опівночі вибух пролунав у Криворізькому районі. Ворог спрямував ракету на об'єкт інфраструктури", — написав у своїх соцмережах Лисак.

За його словами, минулося без загиблих і постраждалих.

Вілкул уточнив, що це той вибух, який чули у Кривому Розі вчора пізно ввечері. Інших обстрілів у Криворізькому районі не відбувалося.

Він також додав, що у Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

Як відомо, у Кривому Розі Дніпропетровської області пролунав вибух під час повітряної тривоги вчора ввечері, 22 листопада. Офіційної інформації про причини вибуху поки що не надходило. Рашисти періодично обстрілюють Кривий Ріг. Вони роблять це із застосуванням крилатих і балістичних ракет, а також дронів-камікадзе.

У Нікопольському районі загарбники цієї ночі з важкої артилерії обстріляли Червоногригорівську громаду. Руйнувань і постраждалих немає.

Нагадаємо, що 17 листопада в низці областей оголосили повітряну тривогу. У Кривому Розі чули вибух. Повітряні сили повідомляли, що окупанти запустили ракету в напрямку Кривого Рогу. Моніторингові канали визначили, що це ракета Х-59.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.11.2023 09:19