Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти обстріляли Полтавщину: є влучання в промисловий обʼєкт

Російські окупанти атакували Кременчуцький район Полтавської області. У результаті масованого обстрілу поцілили в промисловий обʼєкт.

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

"Ворог атакував Полтавщину ракетами. В області працювала протиповітряна оборона", — повідомив очільник Полтавської області.

За його словами є влучання в промисловий обʼєкт на території Кременчуцького району, що спричинило пожежу.

"Інформація про постраждалих уточнюється. На місці працюють всі відповідні служби", — додав Пронін.

Як відомо, в суботу ввечері в декількох областях України розпочала поширюватися повітряна тривога. Зокрема, її оголосили й у столиці.

Крім того, міський голова Харкова Ігор Терехов заявив, що в місті лунали вибухи під час повітряної тривоги. Детальнішу інформацію він не повідомляв.

Нагадаємо, що на початку січня в Миргороді та Полтаві прогриміли потужні вибухи. В області оголошували повітряну тривогу. Повітряні сили ЗСУ попереджали, що було зафіксовано рух керованої авіаційної ракети через Сумщину в напрямку Полтавської області.

Варто зазначити, що російські військові регулярно атакують Миргород Полтавської області за допомогою ракет різних типів та дронами-камікадзе. Внаслідок обстрілів страждає громадянська інфраструктура та житлові будинки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.01.2024 21:11