Наслідки обстрілу села на Херсонщині. Джерело: Херсонська обласна військова адміністрація

Рашисти обстріляли село на Херсонщині: постраждали люди (відео)

Російські окупанти накрили вогнем підприємство у Зеленівці Херсонської громади. Внаслідок ворожої атаки постраждали троє людей.

Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація, опублікувавши відео з місця обстрілів.

"Двох потерпілих доставили до лікарні. Зараз медики надають їм допомогу. Внаслідок обстрілу 44-річний чоловік втратив частину ноги. Його стан оцінюють як середньої важкості. У 74-річного місцевого мешканця – мінно-вибухова травма. Лікарі на місці надали допомогу 55-річному чоловікові. У нього — опіки спини 1-2 ступені", — йдеться в повідомленні.

У Херсонській обласній прокуратурі повідомили, що розпочато досудові розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни.

"За даними слідства, 6 листопада близько 12:19 російські військові з артилерії обстріляли селище у Херсонському районі. Поранення отримало троє місцевих мешканців, двох із них госпіталізовано. Пошкоджено приватні будинки, господарські споруди", — зазначили в прокуратурі.

Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали докази збройної агресії Росії та зафіксували наслідки ворожих атак для подальшого притягнення винних до відповідальності.

Нагадаємо, що в неділю, 5 листопада, російські загарбники обстріляли житловий будинок в Дніпровському районі Херсона. Внаслідок ворожої атаки отримав поранення 61-річний чоловік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.11.2023 15:01