Обстріляний тролейбус у Херсоні. Джерело: Ігор Клименко, МВС

Рашисти обстріляли тролейбус у Херсоні: загинув сержант поліції, поранені пасажири (відео)

Зранку у вівторок, 19 вересня, російські окупанти обстріляли Херсон з артилерії, влучили в тролейбус і вбили сержанта поліції. Поранень зазнали двоє цивільних.

Про це повідомили міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко та голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Вранці в Херсоні внаслідок обстрілу російської артилерії загинув 49-річний сержант поліції. Наші співчуття родині загиблого поліціянта", — йдеться в заяві міністра.

Він додав, що російська артилерія пошкодила автобус із пасажирами, внаслідок чого двоє цивільних отримали важкі поранення. За даними Прокудіна, йдеться про двох чоловіків-пасажирів тролейбуса віком 33 та 57 років. Постраждалих доправили до лікарні, де медики обстежують їх та надають допомогу.

Клименко також повідомив, що внаслідок влучання загорілася складська будівля. Рятувальники зараз гасять пожежу на площі до 1000 квадратних метрів. На місці атаки працюють усі необхідні служби.

Нагадаємо, що в понеділок, 18 вересня, російські загарбники обстріляли мікрорайон Острів у Херсоні. В результаті атаки постраждав 66-річний чоловік. Його у важкому стані госпіталізували.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.09.2023 13:19