Фото: росЗМІ

Рашисти обстріляли Харків: куди було влучання (оновлено)

Російські окупанти 15 березня вранці атакували Харків. У місті було чути вибухи.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Увага! Жителі Харкова й області, окупанти знову завдають ударів! Не ігноруйте сигналів тривоги. Залишайтеся в укриттях!" — написав у Telegram Синєгубов.

За даними "Суспільного", у місті пролунав вибух. У мережі повідомляли, що обстріл ведеться із ЗРК С-300 із Білгородської області РФ.

Оновлено.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що приліт стався поблизу житлових будинків та міської інфраструктури. 

"В районі місця прильоту — жодного військового чи інфраструктурного об'єкта. У будинках навколо повибивало шибки", — написав він у Telegram.

Терехов додав, що про жертв та постраждалих інформації не надходило.

Як відомо, протягом минулої доби російські загарбники обстрілювали прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Троє людей загинули.

Також окупанти вдарили й по селу Колодязне Куп'янського району. Там пошкоджені приватні житлові будинки та об'єкти інфраструктури. Внаслідок атаки загинув 42-річний цивільний чоловік, який у момент обстрілу їхав в автомобілі. Окрім того, у Дворічній осколкове поранення зазнав 58-річний цивільний чоловік. Він отримав медичну допомогу на місці.

Нагадаємо, 14 березня рашисти російські терористи завдали удару по Краматорську. Ворожі снаряди влучили у багатоквартирні будинки. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.03.2023 11:05