Наслідки обстрілу Херсона. Джерело: Херсонська обласна прокуратура

Рашисти посеред дня обстріляли центр Херсона: є поранені

У п’ятницю, 3 листопада, російські окупанти посеред дня обстріляли центральну частину Херсон. Унаслідок атаки окупантів є поранені цивільні.

Про це повідомили начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко та Херсонська обласна прокуратура.

Після 14:00 у п'ятницю російська армія з тимчасово окупованого лівого берега Дніпра обстріляла Херсон. Росіяни вдарили по центральній частині міста. Внаслідок атаки троє людей отримали поранення. Їх госпіталізували.

У прокуратурі уточнили, що окупанти застосували артилерію проти мирного населення. За фактом порушення законів і звичаїв війни за відповідною статтею Кримінального кодексу України відкрито кримінальну справу.

"Вживаємо всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил Росії", — знову наголосили в Херсонській обласній прокуратурі.

Як відомо, правобережну частину Херсонської області звільнили від російських окупантів рік тому. Після втечі загарбники продовжують щоденно обстрілювати цей регіон.

Нагадаємо, що в середу, 1 листопада, російські загарбники теж атакували центр Херсона. Внаслідок обстрілу загинула посадовиця міської військової адміністрації. Також поранення отримали ще двоє працівників Департаменту містобудування Херсонської міської військової адміністрації. Одна з них перебувала у важкому стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.11.2023 15:44