Фото: росЗМІ

Рашисти посилюють мобілізацію на окупованих територіях, — ЦНС

Війська країни-агресорки посилюють мобілізаційні заходи на тимчасово окупованих територіях. Ворог активно проводить рейди та фільтраційні заходи.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

"Росіяни проводять агресивну мобілізацію на тимчасово окупованих територіях України. "Вербувальники" стали особливо "активними". Рейди по громадських місцях та фільтраційні заходи на блок-постах відбуваються щодня. Чергова така "облава" відбулася  в Приморському районі тимчасово окупованого Маріуполя", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рашисти особливу увагу приділяють молодим чоловікам. Зокрема, під час так званих "рейдів" загарбники  запитують про їхню діяльність, місце роботи та ставлення до "спеціальної військової операції". 

"Якщо людині не вдається уникнути настирливих рекрутерів, вона змушена вислуховувати лекцію про патріотизм та "переваги" служби в "другій армії світу. Та не єдиними пропагандистськими гаслами. Російська окупаційна адміністрація створила умови, коли чоловіки можуть отримати російський паспорт тільки через фейкові військкомати", — додали у ЦНС.

Нагадаємо, аналітики американського Інституту вивчення війни заявили, що для того, щоби переконати росіян у здатності військ РФ придушити операцію Збройних сил України на Курщині, Кремль продовжує перебільшувати свої успіхи на цьому відтинку фронті. Зокрема, низку таких заяв зробив російський диктатор Володимир Путін.

До того ж, згідно з висновками ISW, Володимир Путін і надалі твердо дотримується своєї "теорії перемоги". В останніх заявах він дав зрозуміти, що західна "втома від України" заохочує Росію продовжувати війну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.10.2024 16:18