Фото: Telegram-канал Вадима Філашкіна

Рашисти вгатили касетними снарядами по селу на Донеччині: троє людей загинуло (фото)

У четвер, 20 червня, російські загарбники вгатили касетними боєприпасами по селу Розкішне, що на Донеччині. Внаслідок ворожої атаки загинули троє людей, ще четверо отримали поранення.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура. У відомстві зазначили, що серед осіб, які отримали поранення, присутня дитина.

За даними прокуратури, 20 червня о 12:20 армія держави-агресора вдарила по території Іллінівської громади Краматорського району, попередньо, касетними боєприпасами з РСЗВ "Смерч". У Розкішному отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям, 64-річна жінка та двоє чоловіків 30 і 42 років. Ще четверо людей: чоловіки 32 і 37 років, 57-річна жінка, а також хлопець 14 років дістали мінно-вибухові травми та осколкові поранення. 

Окупанти обстріляли Розкішне Донецької області касетними боєприпасами. Є жертви

Фото: Донецька обласна прокуратура

"Постраждалих від ворожої атаки доставлено до лікарняного закладу для надання кваліфікованої допомоги. В результаті обстрілу населеного пункту пошкоджено чотири домогосподарства, два автомобілі й газопровід", — додали в обласній прокуратурі.

Як відомо, в ніч на 20 червня російські терористи знову вдалися до масованого обстрілу енергетичної інфраструктури України. Загалом рашисти запустили 36 засобів повітряного нападу. Протиповітряна оборона України знищила чотири крилаті ракети, одну авіаційну ракету та 27 безпілотників типу Shahed.

Після чергового російського нападу в "Укренерго" повідомили, що під час ударів пошкоджено обладнання на енергетичних об’єктах у Вінницькій, Дніпропетровській і Донецькій областях. До того ж семеро енергетиків отримали поранення внаслідок обстрілу.

Нагадаємо, раніше прес-служба ДТЕК повідомила, що в ніч на четвер, 20 червня, російські окупанти знову атакували теплоелектростанцію. Внаслідок рашистського удару трьох працівників поранено.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.06.2024 16:44