Фото: Донецька ОВА

Рашисти вгатили снарядами по Покровську: є жертва та багато поранених (фото)

У п'ятницю вранці, 13 жовтня, російські терористи вгатили по місту Покровськ у Донецькій області. Внаслідок ворожої атаки зруйновано дві адміністративні будівлі, щонайменше одна людина загинула і 13 постраждали.

Про це повідомляє Донецька обласна військова адміністрація.

"Ранок у Покровську почався з ворожих обстрілів. Росіяни завдали удару по середмістю — вже зараз (10:06) відомо про щонайменше одного загиблого і 13 поранених. Пошкоджено дві будівлі", — йдеться у повідомленні.

В адміністрації зауважили, що тип використаної зброї та остаточні наслідки удару встановлюються.

Своєю чергою Державна служба надзвичайних ситуацій повідомила, що з-під завалів врятували три особи. За даними рятувальників, частково зруйновано дві адміністративні будівлі.

Нагадаємо, 12 жовтня армія Російської Федерації вчергове обстріляла Донеччину. Відомо про загибель двох людей, серед яких 11-річна дитина. Зазначається, що армія РФ атакувала місто Гірник Покровського району. Від влучань російських боєприпасів загинула 44-річна жінка. Її 24-річний зять дістав травми.

За даними Інституту вивчення війни, станом на 12 жовтня російські війська не досягли якихось великих проривів біля Авдіївки й навряд чи зможуть швидко відрізати українські сили у місті.

Також речник об’єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун заявив, що російські загарбники зараз бачать у захопленні чи оточенні Авдіївки в Донецькій області знакову перемогу. Таким чином вони прагнуть переломити хід бойових дій.

Раніше голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш підтверджував, що російські окупанти продовжують штурмові дії позицій навколо Авдіївки. Однак українські захисники відбивають усі ворожі атаки. Ситуація в регіоні дуже напружена. Вже третю добу ворог не припиняє штурмові дії по позиціях навколо міста – гатять як по позиціях, так і по місту з усього, що в них є в наявності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.10.2023 11:44