Іван Федоров. Фото: Руслан Канюка / ukrinform.ua

Рашисти вигадали новий спосіб зомбування дітей в окупації

Російські загарбники вирішили використати новорічні свята задля посилення свого впливу на дітей, що проживають на захоплених територіях. Для цього окупанти вивезли кілька сотень дітлахів в Кремль на "ялинку".

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у своєму Telegram-каналі.

"200 дітей з захопленої території повезуть в кремль на ялинку, щоб показати, як гарно святкує ерефія, але точно забудуть сказати, що так святкують всього кілька відсотків росіян, понад 70 відсотків мешканців "велікой страни" отримують зарплату, якої навіть не вистачає на життя",  йдеться у повідомленні.

За його словами, окупанти вивозять українських дітей до Москви на перегляд пропагандистської вистави "Росія", у якій дітей переконують в тому, що України не існує, а їх рідний край  це частина Росії.

"Долучають дітей, позбавлених опіки та піклування, з тимчасово окупованих територій до стратегічної російської програми "страна для детей", щоб жодна дитина не залишилася без порції пропаганди" зазначив міський голова Мелітополя і наголосив, що росіяни роблять це навмисно "щоб знищити ідентичність маленьких українців та виростити з них вірних громадян країни-агресора".

Нагадаємо, днями Іван Федоров повідомляв про те, що російські загарбники на тимчасово-окупованих територіях почали будівництво нової залізничної дороги. Вони роблять це з метою сполучення ТОТ з Росією та щоб почати транспортувати військові вантажі. За словами міського голови, рейки планують прокласти вздовж Азовського моря. Аби напряму зв'язати ворожі Ростов-на-Дону та Таганрог з окупованими українськими містами Маріуполем, Бердянськом, Мелітополем та Джанкоєм".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.12.2023 14:53