Фото з соцмереж

Рашисти випустили по Україні "шахеди": для яких областей оголошено загрозу (мапа)

Ввечері 2 листопада у східних областях України оголошена повітряна тривога. Повідомляють про пуски "шахедів" у напрямку Полтавщини.

Про це у Telegram заявляють Повітряні сили.

"Рух ударних БпЛА з Харківської області у напрямку Полтавщини", — йдеться у повідомленні.

Варто додати, що о 19:47 військові попередили про загрозу застосування ворожих повітряних цілей.

"Увага! Харківська, Дніпропетровська області — загроза застосування ударних БпЛА! Ворожі БпЛА у повітряному просторі Дніпропетровщини на межі з Харківською областю", — заявили у Повітряних силах.

Повітряну тривогу наразі оголосили у Харківській, Дніпропетровській, Полтавській, Запорізькій областях, Донецькій і Луганській областях.

Фото: alerts.in.ua

Фото: alerts.in.ua

Військові закликають громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, залишатися в укриттях, а також дотримуватись інформаційної тиші та не знімати й не викладати в мережу роботу ППОВони пояснюють, що поширення роликів роботи ППО ("виходи", треки ракет, спалахи, прильоти, сліди вибухів, руйнування, уламки боєприпасів тощо) та публікування цих матеріалів в соцмережах допомагає ворогу з оперативною дорозвідкою результатів ударів.

Нагадаємо, ввечері 2 листопада в Одесі під час повітряної тривоги пролунали вибухи

Додамо, 1 листопада під час вечірнього відеозвернення президент Володимир Зеленський закликав українців не нехтувати повітряними тривогами. Особливу увагу до ракетної небезпеки варто приділити прифронтовим областям.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.11.2023 20:28