Фото: Telegram-канал Івана Федорова

Рашисти вивозять окупаційну владу із Токмака, — Федоров

Окупанти тікають із захопленої території України. Відомо, що росіяни вивозять псевдовладу з Токмака на Запоріжжі.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Майже щоденна бавовна і звільнення населених пунктів на Мелітопольському напрямку перетворюють поки що окупований Токмак з прифронтового міста на цілком фронтове. Оборона ворога дає тріщину, тож перші щури біжать з тонучого "російського корабля". За повідомленнями мешканців, місцева окупаційна "влада" — на низькому старті, її перевозять в інше місто", — сказав він.

Токмак

Інфографіка: Telegram-канал Івана Федорова

Куди саме відправляють окупантів, наразі невідомо. Проте, за словами Федорова, дістати їх ЗСУ можуть вже і у глибокому тилу.

Додамо, росіяни планують ховатись від ЗСУ за "пірамідами" і крадуть на цьому гроші. Нещодавно стало відомо про будівництво таких споруд у Білгородській області у РФ. У Центрі нацспротиву повідомили, що їх спорудили вздовж кордону з Україною, але їх ефективність доволі сумнівна.

Нагадаємо, заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що наступальна операція Збройних сил України триває. Наші військові на Півдні наближаються до другої лінії оборони росіян. За словами Маляр, окупанти посилюють другу і третю лінії оборони, створюють залізобетонні конструкції та хочуть додатково окопатися.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.08.2023 16:39