Фото: ДСНС

Рашисти вночі атакували Полтавщину та Харківщину: поцілили у пожежну частину (фото)

Війська країни-агресорки вночі 18 березня атакували Полтавську та Харківську області. На Харківщині зафіксовано влучання по пожежній частині.

Зокрема, за інформацією голови Полтавської обласної військової адміністрації Філіпа Проніна, рашисти атакували регіон ударними дронами-камікадзе. 

"Звуки вибухів чули у Кременчуцькому районі, а також із сусідніх областей. На щастя, постраждалих та руйнувань інфраструктури не зафіксовано", — наголосив посадовець.

Водночас у Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомили, що цієї ночі Росія завдала ракетного удару по пожежній частині прикордонного населеного пункту Харківської області. Пошкоджень зазнала будівля пожежної частини та чотири пожежно-рятувальні автомобілі

"На чергуванні у пожежному депо перебувало 11 рятувальників, з яких один отримав травму руки. Це водій-рятувальник місцевого пожежно-рятувального підрозділу. Медична допомога йому була надана на місці", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 17 березня російські загарбники знову обстріляли Конотоп Сумської області. Місцеві мешканці чули в місті одразу декілька вибухів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.03.2024 07:59