Фото ілюстративне. Джерело: прокуратура Донецької області

Рашисти за добу вбили двох мирних мешканців Донеччини

Упродовж середи, 8 листопада, від обстрілів з боку російської армії на Донеччині загинули двоє мешканців у Рай-Олександрівці та Північному. Також поранення отримала одна людина у Часовому Яру.

Про це повідомив виконувач обов'язків начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну на Донеччині загинули 1 764 людини, поранення отримали 4 291 людина. Точну кількість загиблих та поранених у Волновасі та Маріуполі встановити неможливо.

Інфографіка: Донецька ОВА

Інфографіка: Донецька ОВА

Раніше, 6 листопада, рашисти обстріляли дорогу біля Красногорівки Донецької області. Внаслідок атаки загинув 32-річний водій автівки, який потрапив під вогонь окупантів. Донецька обласна прокуратура розпочала досудове розслідування за порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що 3 листопада правоохоронці успішно евакуювали останніх мешканців села Степове, яке розташоване під Авдіївкою на Донеччині. За словами міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, Авдіївка та навколишні села, що перебувають на відстані у 200 метрів до лінії зіткнення, є місцем роботи українських правоохоронців з підрозділу "Білі Янголи".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.11.2023 09:18