Фото: Вікіпедія

Рашисти заявили про вибухи в районі Севастопольської бухти (відео)

У ніч на середу, 30 серпня, окупаційна "влада" Севастополя заявила про вибухи в районі Севастопольської бухти. Рашисти кажуть про атаку дронів з моря.

Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв у Telegram повідомив, що у районі Севастопольської бухти, за попередньою інформацією, "сили ППО відбивають атаки безпілотників з моря".

Водночас Telegram-канал "Крымский ветер" опублікував відео нібито роботи російської ППО в районі окупованого Севастополя.

Відомо, що 24 серпня у Севастополі також лунали вибухи. Зокрема, сім вибухів було чути у Гагаринському районі та два вибухи — у Камишах. Водночас "губернатор" Развожаєв заявив, що це проходять навчальні стрільби.

Нагадаємо, 24 серпня в окупованому Криму пройшла спецоперація Головного управління розвідки Міністерства оборони України за підтримки Військово-Морських сил. Спецпідрозділи на плавзасобах висадились на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк.

За даними ГУР, під час виконання завдання українські оборонці вступили в боєзіткнення з підрозділами окупанта. В результаті противник зазнав втрат серед особового складу, знищено ворожу техніку. Також в українському Криму знову замайорів державний прапор.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.08.2023 05:52