Фото: DR

Рашисти зазнають величезних втрат на Донбасі, — Генштаб

Російські окупанти ведуть наступ у районі Бахмута та Лимана і зазнають там величезних втрат. Також у Донецьку серед військовослужбовців російських окупаційних військ значно зросла кількість захворювань на особливо небезпечні інфекції.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що окрім районів Бахмута та Лимана, противник атакує на Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

До того є у тимчасово окупованому Донецьку серед військовослужбовців окупаційної армії та терористів ПВК Вагнера значно зросла кількість захворювань на особливо небезпечні інфекції — це може бути пов'язане з відсутністю нормальних санітарних умов у розташуваннях.

"Авіація Сил оборони України протягом поточної доби завдала дев'ять ударів по районах зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника та два удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів", — йдеться у зведенні.

Також підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили дев'ять районів зосередження живої сили противника та склад боєприпасів.

Нагадаємо, Збройні сили України ведуть бої на Лиманському напрямку у Луганській області. На цю мить погода та наявні ресурси поки не сприяють для наступу.

Війна, 31.01.2023 18:57