Фото: Еспресо

Рашисти знову відкрили вогонь по Херсону: загинув молодик

Російська армія вранці 20 червня вкрила вогнем житлові квартали Херсона. Унаслідок обстрілу загинув один мирний житель міста. 

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його словами, удари ворожої артилерії прийшлися на цивільні обʼєкти — домівки, дитячий садок, освітній заклад та СТО.

"За попередньою інформацією, через обстріл загинув 27-річний чоловік", — зазначив Прокудін. 

Він повідомив, що під ворожі удари також потрапила бригада "швидкої", яка прямувала на допомогу херсонцям. Медичні працівники не постраждали.

Атака 20 червня

У ніч на вівторок ворог завдав удару іранськими баражуючими боєприпасами Shahed-136/131 по військових та інфраструктурних об’єктах України. Пуски здійснювались з Брянської області та східного узбережжя Азовського моря.

Ворог атакував Київщину дронами в декілька хвиль, а повітряна тривога тривала понад чотири години. Унаслідок атаки на території одного із районів пошкоджено нежитлові споруди та декілька приватних будинків. Крім того, через падіння уламків зафіксовано горіння трав’яної підстилки. На щастя, жертв та постраждалих немає. Людям, чиї будинки постраждали внаслідок атаки, буде надана необхідна допомога.

Близько п'ятої години ранку Львів також атакували ворожі "шахеди". Поцілили у критично важливий об‘єкт. 

"Три влучання. Пошкоджене перекриття між поверхами, вибиті вікна. Жертв чи постраждалих немає. Була пожежа", — повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Нагадаємо, цієї ж ночі російські загарбники обстріляли й Запоріжжя. Цілями рашистів стали комунікації, майно й техніка сільськогосподарського та фермерського господарства, а також популярне місце відпочинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.06.2023 13:45