Фото: ТСН.ua

Рашисти знову заявили про атаку безпілотників на Москву та окупований Крим

У Міністерстві оборони РФ заявили про нібито нову атаку дронів на Москву та окупований Севастополь. Також рашисти повідомляють, що буцімто у цих містах відпрацювала протиповітряна оборона.

Атака дронів на Москву

Мер Москви Сергій Собянін написав у соцмережах, що ППО нібито була відбита атака безпілотника у міському окрузі Істра. Також він стверджує, що на місці падіння уламків, за попередніми даними, немає руйнувань та постраждалих.

При цьому в російському Міноборони розповідають про "припинення спроби" атаки дрона по об'єктах на території РФ о 01:45 за місцевим часом.

"Черговими засобами ППО знищено український безпілотний літальний апарат літакового типу над територією Істринського району Московської області", — йдеться у заяві.

Перед цим у всіх московських аеропортах вводили план "Килим", що пов'язаний із виявленням у регіоні невідомих повітряних об'єктів (наприклад, БпЛА). У цей період в аеропортах не дозволяли здійснювати посадку чи зльоти літакам.

Атака дронів на Севастополь

У Севастополі в ніч на неділю, близько 01:30, повідомляли про одиночні постріли зі стрілецької зброї й нібито атаку дронів.

За даними "Крим.Реалії", поки що невідомо, з чим пов'язані постріли, адже про навчання місцеві гауляйтери не повідомляли.

Пізніше у Міноборони Росії заявили, що близько 01:15 їхня ППО біля західного узбережжя нібито збила два українських безпілотники літакового типу.

Нагадаємо, вранці 14 вересня кілька потужних вибухів пролунали в окупованій Євпаторії. Фейкова "влада" повідомляла про роботу протиповітряної оборони. У мережі писали, що окупанти знову перекрили рух транспорту Кримським мостом. Тим часом у міноборони Росії переконували, що знищили 11 українських безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 17.09.2023 02:52