Фото: kyiv.comments.ua

Рашисти зводять протитанкові укріплення на кордоні з Чернігівщиною (фото)

Російські загарбники зводять протитанкові укріплення за сім кілометрів від Чернігівщини. Найбільш щільні оборонні споруди наразі рашистами створені в окупованих частинах Херсонської та Запорізької областей.

Про це пише "Час Чернігівський".

Російські протитанкові укріплення розташовані як навколо північних кордонів України, так і на окупованих південних територіях. Зокрема, є фортифікації, які росіяни почали зводити навколо Чернігівщини у Брянській області, зокрема, поруч з кордоном біля Семенівської та Новгород-Сіверської громад.

Укріплення зводяться за 7-10 км від самого кордону. Територіально це — Стародубський та Погарський райони Брянської області. 

Згідно з інформацією білоруського опозиційного видання "Флагшток — Гомельшчына", космічна зйомка стала основою для створення карти, де відзначаються зусилля РФ щодо створення ліній оборони на окупованих територіях України та на територіях Росії, що межують з Україною. Мапу і посилання на неї виклав у Twitter дослідник та укладач супутникових карт американець Брейді Афрік.

На цей момент найменш щільна лінія оборони у Брянській області. До кордону з Гомельською областю вона не досягає приблизно 40 кілометрів, зазначає "Флагшток — Гомельшчына".

Раніше повідомлялось, що Сполучені Штати Америки закликають своїх громадян терміново залишити територію Росії. У РФ існує загроза переслідування та затримання громадян США співробітниками місцевих служб безпеки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.02.2023 09:35