Фото: "АрміяInform"

Резніков пояснив, для яких українських міст необхідно посилити ППО

Українські військові майже вирішили завдання захисту Києва від ракетних ударів. Надалі працюють над підсиленням протиповітряної оборони у Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі й Одесі.

Про це міністр оборони Олексій Резніков написав у Facebook.

Він зазначив, що "не вірив, що росіяни почнуть обстрілювати ракетами мирні міста. Бо це очевидно протирічило їхній меті". Тому надійний захист, за словами міністра, нашого неба сприймає як особистий виклик.

"У Києві ми майже вирішили це завдання. У Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Одесі — ще ні, але працюємо", — написав Резніков.

Нагадаємо, у ніч на 8 липня 2023 року ворог атакував іранськими ударними дронами Shahed-136/131 з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, Краснодарський край). Частина безпілотників досягли своєї цілі.

Відомо, що 8 липня російські загарбники вдарили безпілотниками по Кривому Рогу. Ворог поцілив по сільськогосподарському підприємству.

Також 7 липня російська армія атакувала Україну дронами-камікадзе. На Дніпропетровщині уламки ворожого літального апарата впали на автомобіль, що їхав по трасі, є жертви.

Раніше повідомлялось, що 7 липня росіяни використали проти України 18 іранських ударних дронів Shahed-136/131. У південних та східних регіонах працювала протиповітряна оборона. 12 "шахедів" вдалось знищити.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.07.2023 18:25