РФ цинічно зрадила своїх військових, яких начебто нема на Донбасі – розвідка

07 СЕРПНЯ 2017 14:01

Російська Федерація продовжує цинічно приховувати участь своїх громадян, кадрових російських військових, у бойових діях на Сході України, що викликає обурення серед особового складу окупаційних військ. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сторінку Головного управління розвідки Міноборони у Facebook.

Кількість своїх убитих бойовиків найманці намагаються видати за жертви серед цивільного населення.

«Тіла загиблих, які підірвались на міні під час виконання диверсійних дій, було перевдягнено у цивільний одяг та залишено у лісосмузі неподалік від лінії зіткнення. Прибулим з РФ родичам повідомлено, що загиблі особи ніколи не служили в армії «ЛНР/ДНР», а військове командування «республік» до їх загибелі непричетне», – зазначається у повідомлені.

Наголошується, що у такий спосіб, керівництво російських окупаційних військ не лише приховує факт участі російських найманців та кадрових військових у бойових діях проти сил АТО, але й позбавляє сім’ї загиблих матеріальної допомоги у зв’язку з втратою годувальників.

«Випадки зневажливого ставлення командування 1 АК до підлеглого особового складу вплинули на зростання кількості військовослужбовців, які не бажають продовжувати службу у частинах і з’єднаннях корпусу», – написано у повідомлені.

Події, 07.08.2017 14:01