Фото: Telegram-канал Сергія Лисака

Російська армія вдарила по лікарні у Нікополі: повідомляють про загиблого

У четвер, 8 серпня, російська армія завдала удару по Нікополю Дніпропетровської області. Під ударом опинилась місцева лікарня, де загинув чоловік.

Про це у Telegram-каналі повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак. За словами посадовця, росіяни поцілили артилерією по території лікарні.

"Вбили 50-річного чоловіка. Медики боролися за його життя до останнього. Втім, на жаль, врятувати пораненого не вдалося", — йдеться у повідомленні Лисака.

Глава обласної адміністрації також зазначив, що внаслідок ворожої атаки пошкоджено будівлю закладу, гаражі, авто та лінію електропередач.

Окупанти вдарили по лікарні у Нікополі 8 серпня

Росіяни вдарили по лікарні у Нікополі 8 серпня

Фото: Telegram-канал Сергія Лисака

Варто зазначити, що внаслідок російської атаки на Костянтинівку Донецької області загинуло двоє людей. Загарбники обстріляли місто вранці 8 серпня.

Нагадаємо, за даними Військово-морських сил, станом на ранок 8 серпня російські загарбники вивели у Чорне море два носії крилатих ракет. Загальний залп "Калібрів", які можуть атакувати територію України, становить вісім снарядів.

Також у результаті російської атаки дронами пошкоджено завод з перероблення олійних культур одного з найбільших українських агрохолдингів "Кернел" на Заході України. Наразі оцінюються наслідки ворожої атаки.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 8 серпня російські загарбники атакували Україну балістикою, керованими авіаційними ракетами та ударними безпілотниками типу "Шахед". Деякі ворожі об'єкти досягли цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.08.2024 13:59