Фото: ілюстративне Джерело: armyinform.com.ua

Російська армія вивела у Чорне море носій "Калібрів": скільки ракет націлені на Україну

Станом на ранок 5 серпня російські загарбники вивели в акваторію Чорного моря носій "Калібрів". Територію України можуть атакувати чотири ракети.

Про це у Telegram-каналі повідомили Військово-морські сили Збройних сил України.

Там зазначили, що у Чорному морі перебуває один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі два ворожі кораблі, з яких один є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 16 ракет.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — дев'ять суден, з них шість продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — шість суден, з них два рухались з протоки Босфор", — додала прес-служба ВМС України.

Окупанти 5 серпня виели у Чорне море носій "Калібрів"

Інфографіка: ВМС України

Нагадаємо, у ніч на 4 серпня російські окупанти атакували залізничну інфраструктуру в Полтавській області. Внаслідок обстрілів були затримки потягів на Харківському напрямку.

Раніше в прес-службі Повітряних сил Збройних сил України повідомляли, що рашисти вдарили двома керованими авіаційними ракетами Х-59 по Полтавщині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.08.2024 07:02