Наслідки обстрілу залізниці. Джерело: "Укрзалізниця"

Уночі рашисти обстріляли залізницю на Полтавщині: деякі потяги затримуються

У ніч на неділю, 4 серпня, російські окупанти атакували залізничну інфраструктуру в Полтавській області. Внаслідок обстрілів є затримки потягів на Харківському напрямку.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

"Уночі внаслідок обстрілу на Полтавщині пошкоджено залізничну інфраструктуру. Низці поїздів Харківського напрямку оперативно змінено маршрути, щоби продовжити рух, але через це вони слідують зі суттєвими затримками", — йдеться в повідомленні.

Залізничники додали, що пошкоджено колії, контактну мережу, опори тощо. Відновлювальні роботи вже проведено, частину потягів пропущено з резервними тепловозами, а зараз уже практично повністю поновлено й енергопостачання.

"На щастя, обійшлось без жертв і поранених", — наголосили в "Укрзалізниці".

Також залізничники збирають інформацію про пересадки пасажирів, щоб організувати подальші подорожі.

"Інформація про поїзди, які курсують із затримками можна дізнатися на порталі uz-vezemo.uz.gov.ua. А якщо ви зараз на борту одного з цих поїздів і маєте подальшу пересадку, зверніться, будь ласка, до провідника або стюарда — наші диспетчери зараз організують всі потрібні стикування. Продовжуємо рух!" — підсумували в "Укрзалізниці".

Раніше в прес-службі Повітряних сил Збройних сил України повідомляли, що рашисти вдарили двома керованими авіаційними ракетами Х-59 по Полтавщині.

Нагадаємо, що наприкінці липня Служба безпеки України затримала чоловіка, який готував диверсії на користь Росії. Його підозрювали в підпалі релейної шафи "Укрзалізниці" у Києві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.08.2024 09:54