Наслідки обстрілу залізниці на Харківщині. Джерело: "Укрзалізниця"

Рашисти вдарили по залізничній станції на Харківщині: поранено провідницю (фото)

Російські окупанти обстріляли залізничну станцію у Харківській області. Внаслідок удару поранено провідницю. Через це внесено зміни в рух потягів.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

"Ворог продовжує атакувати залізничну інфраструктуру. Вночі завдано ракетного удару по одній із залізничних станцій Харківщини", — йдеться в повідомленні.

В "Укрзалізниці" додали, що внаслідок атаки провідниця отримала осколкові поранення голови. Їй надано першу медичну допомогу, від госпіталізації вона відмовилася.

"На щастя, цього разу обійшлося без жертв. Серед пошкодженого — два локомотиви, вантажні та пасажирські вагони. Також є руйнування колій і засобів електропостачання", — розповіли подробиці українські залізничники.

В "Укрзалізниці" підсумували, що до графіків руху приміських поїздів внесено точкові зміни, поїзди далекого сполучення продовжують рух із використанням резервних теплотягів.

Нагадаємо, що сьогодні ж від падіння уламків дрона постраждав будинок російського опозиціонера Іллі Пономарьова на Київщині. Він сам і його дружина отримали поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.08.2024 13:56