Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Російська армія знову атакувала Одещину "шахедами": влада повідомила про влучання

У ніч на 17 березня російські терористи вкотре атакували Одещину ударними безпілотниками. Декілька ворожих "шахедів" дістались до своєї цілі.

Про це повідомив у Telegram-каналі очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

За його словами, росіяни випустили "шахеди" з тимчасово окупованого Криму. Протягом трьох годин тривала напружена бойова робота сил ППО: безпілотники заходили з акваторії Чорного моря та маневрували між житловими будинками та промисловими кварталами Одеси.

"Наші бійці сил протиповітряної оборони знищили 13 безпілотних літальних апаратів типу Shahed-131/136 в небі над Одещиною", — написав Кіпер.

Також посадовець повідомив про влучання по агропідприємствах, внаслідок чого стались загоряння.

"В Одеському районі  пошкоджено два законсервованих агропідприємства. Там спалахнули пожежі, сталися руйнування промислових будівель. Пожежі оперативно ліквідовано. Люди не постраждали", — додав голова Одеської ОВА.

Нагадаємо, внаслідок російської атаки по Одесі 15 березня загинула 21 людина. Цей ракетний удар по місту став наймасовішим за кількістю жертв.

Також міністр оборони Британії Грант Шаппс під час візиту до України був змушений відмовитися від поїздки до Одеси на через російську ракетну загрозу. Посадовець перервав візит після того, як британська розвідка попередила його, що росіянам стало відомо про його плани поїздки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.03.2024 08:49