Фото: Мінінфраструктури

Російська армія зруйнувала міст на Чернігівщині: названо локацію

У неділю, 9 квітня, окупанти зруйнували міст між двома селами Чернігівської області. Російські загарбники випустили дві ракети по Новгород-Сіверській громаді.

Таку інформацію оприлюднив голова РВА Сергій Сергієнко у коментарі "Суспільному".

Чиновник заявив, що одна з ракет зруйнувала міст між селами Грем'яч та Мурав'ї. Водночас Сергієнко не повідомив, куди влучила друга ракета РФ.

Ситуація на фронті

Протягом 9 квітня противник здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, завдав 23 авіаційних та чотири ракетних удари. Дві російські ракети, випущені із ЗРК С-300, влучили в об’єкти цивільної інфраструктури Запоріжжя, є загиблі та поранені серед цивільних громадян, зруйновано та пошкоджено житлові будівлі. Також дві ракети із ЗРК С-300 російські окупанти випустили по об’єкту цивільної інфраструктури Костянтинівки, що на Донеччині.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів і надалі залишається високою по всій території України.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом доби, завдяки мужності кожного воїна, було відбито понад 40 ворожих атак.

Нагадаємо, російські окупанти зазнають шалених втрат у війні з Україною. За тиждень, з 3 по 9 квітня, Збройні сили України знищили 3600 російських солдатів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.04.2023 20:42