Колаж Центр нацспротиву

Російських військових розселяють у санаторіях поруч із туристами, — Нацспротив

На тимчасово захоплених Росією українських територіях більшість пансіонатів та санаторіїв використовуються окупантами як військові об'єкти. На цих землях практично знищено туристичну галузь. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Як зазначає Нацспротив, зафіксовано випадки розселення російської армії на пансіонатах узбережжя Азовського та Чорного морів, зокрема на Арабатській стрілці. Такі дії загарбників наражають на небезпеку тих нечисленних туристів, яких Росія відправляє путівками на окуповані курорти.

"Російські солдати завжди ховаються за мирними мешканцями, адже це є основою російської доктрини й варварської ідеології московського деспотизму. Тому закликаємо ігнорувати відпочинок на захоплених територіях", — додали в Центрі нацспротиву.

Раніше аналітики Інституту вивчення війни повідомляли, що війська країни-агресорки цілеспрямовано розміщують військові об’єкти поблизу цивільних районів у тимчасово окупованому Криму. Головна мета —  стримати українські удари.

Нагадаємо, за даними Нацспротиву, рашисти на тимчасово окупованих територіях України використовують цивільні медичні заклади у власних цілях. Вони лікують там своїх поранених військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.07.2024 16:14