Російський підполковник "самоутилізувався" в аварії у Донецьку (фото)

Російський підполковник Костянтин Ланчак "Хорват" загинув у дорожній аварії у Донецьку. Окупант-високопосадовець воював біля Маріуполя, Дебальцевого та Іловайська.

Про це у Telegram повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан. За його словами, терорист потрапив у ДТП у Донецьку та загинув. Інші подробиці не повідомляються.

Зазначається, що підполковник народився у Торезі Горлівського району, але з перших днів російського вторгнення в Україну у 2014 році він зайняв сторону окупантів. Він створив бандитське формування "Октава", яке стало артилерійським дивізіоном російської армії, та брав участь у боях за терористичну "ДНР". 

"Ланчак брав участь у боях в Іловайську та Дебальцевому, на донецькому та горлівському напрямках. У 2022 році зі своїм дивізіоном брав участь у боях на півдні та у Маріуполі. Там він отримав численні поранення", — йдеться в повідомленні.

Російський підполковник загинув в аварії в Донецьку

Фото: соцмережі

Нагадаємо, військові оприлюднили вражаючі втрати російських військ під час спроб захопити Авдіївку Донецької області. З 10 жовтня окупанти втратили на цьому відтинку понад 6500 осіб. Сили оборони на Авдіївському напрямку знищили також 100 танків та майже 250 одиниць іншої бронетехніки ворога. Тільки за останню добу у районі Авдіївки було спалено п'ять танків росіян, серед яких Т-90.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.10.2023 16:51