Ліквідація наслідків рашистської атаки. Джерело: Telegram-канал Володимира Зеленського

"Російський терор забирає життя": Зеленський показав фото наслідків атак окупантів по Україні

У вівторок, 23 січня, російські терористи провели чергову масовану атаку по різних містах України. На жаль, унаслідок обстрілів постраждали люди.

На цьому акцентував президент України Володимир Зеленський у своєму дописі в соцмережах.

"Триває рятувальна операція після чергової російської атаки проти наших міст і людей — свідомого терору проти звичайних житлових будинків у Києві, Харкові, Павлограді. На жаль, є постраждалі та загиблі", — зазначив він.

Він додав, що станом на зараз відомо про 22 людини, які постраждали внаслідок ворожого обстрілу Києва. У Харкові через атаку терористів, за попередніми даними, загинули п’ятеро людей, 51 людина, зокрема чотири дитини, отримала поранення. З-під завалів врятовано 27 людей. У Павлограді російський терор забрав життя однієї людини.

"Мої співчуття всім рідним і близьким. Наші героїчні рятувальники, ті, хто завжди першими прибувають на місця ворожих обстрілів, попри всі складнощі, продовжують свою дуже важливу роботу заради порятунку людей. Дякую всім нашим захисникам і захисницям, працівникам і працівницям усіх екстрених служб, усім тим, чиє серце просто відчуває, що треба дбати про інших, треба допомагати іншим, коли від цього залежить життя", — підсумував Володимир Зеленський.

Як відомо, загалом по Україні зранку зафіксували 41 засіб повітряного нападу противника. Більшість ракет була тих типів, що атакують за балістичною траєкторією. Головний удар окупанти планували на Київ і Харків.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний розповів, що в результаті бойової роботи сили та засоби Повітряних сил у взаємодії з протиповітряною обороною Сил оборони знищили 21 ракету. До того ж не всі інші ворожі ракети, що атакували за балістичною траєкторією, досягнули своїх цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 14:15