Наслідки ракетного удару в Києві. Джерело: Київська міська військова адміністрація

Збільшилася кількість постраждалих у Києві внаслідок ракетного удару: скільки людей у лікарні

Унаслідок ракетного удару у вівторок, 23 січня, в Києві постраждало 22 людини, з них 13 госпіталізовано. Тривають роботи з ліквідації наслідків обстрілів.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

"Оновлення даних щодо потерпілих. Станом на 11:30 внаслідок ракетного удару в Києві постраждало 22 людини, з них 13 госпіталізовано. Дані оновлюються", — зазначив він.

Своєю чергою, перший заступника голови Київської міської військової адміністрації Микола Поворозник в ефірі "Радіо Свобода" розповів, що російські терористи запустили на Київ близько 20 ракет. Усі ворожі цілі збили сили протиповітряної оборони.

За його словами, наразі триває евакуація з декількох п'ятиповерхівок через нездетоновану бойову частину ракети. Її частина на подвір'ї будинку, частина – в одній із квартир.

"Це декілька п’ятиповерхівок, де зараз проводиться евакуація. Визначений пункт — це у найближчій зоні навчальний заклад, там буде проводитися вся робота з надання їм допомоги щодо організації ремонту житла", — додав Поворозник.

Нагадаємо, раніше міський голова Києва Віталій Кличко повідомив про пошкодження декількох будівель у Солом’янському, Святошинському та Печерському районах Києва. На місцях працюють екстрені служби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 12:56