Наслідки ракетного обстрілу Києва. Джерело: Київська міська військова адміністрація

Кличко розповів про наслідки рашистської атаки: скільки людей постраждало в Києві

Унаслідок ракетної атаки на Київ у вівторок, 23 січня, пошкоджено декілька будівель у різних районах міста. За попередньою інформацією, 18 людей постраждали.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

"У Києві внаслідок російської ракетної атаки станом на цю годину постраждали 18 людей. Із них 13 — госпіталізовані, в тому числі троє дітей. 13-річному хлопцю та чотирьом дорослим медики надали допомогу на місці. Одну жінку доправили в реанімацію і продовжують надавати інтенсивну допомогу. Наразі постраждала жива!" — зазначив він.

За його словами, пошкоджені декілька будівель у Солом’янському, Святошинському та Печерському районах Києва. На місцях працюють екстрені служби.

Святошинський район

Унаслідок падіння уламків пошкоджені балкони з першого до п’ятого поверху житлового будинку та чотири квартири. В іншому будинку виявили нерозірвану бойову частину ракети — мешканців будинку евакуювали. Також у Святошинському районі загорілася нежитлова двоповерхова будівля. За іншою адресою — палали автомобілі.

Солом’янський район

Міський голова Києва додав, що там у багатоквартирному будинку вибуховою хвилею вибило вікна. Крім того, у декількох квартирах сталося загоряння. Також руйнувань зазнала двоповерхова нежитлова будівля.

Печерський район

Унаслідок влучання в нежитлову будівлю сталася пожежа. Під час ліквідації наслідків обстрілу виявили одного потерпілого.

Дарницький район

Зафіксовано декілька місць падіння уламків, зокрема на дах дев’ятиповерхового житлового будинку — без загоряння та поблизу території дитячого садочка — теж без подальшого горіння.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок ракетного удару російських загарбників більшість постраждалих у Києві — зі Соломʼянського району.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 09:55