Наслідки обстрілу Києва. Джерело: Київська міська військова адміністрація

Є загибла, в одній з квартир виявили нездетоновану бойову частину ракети: наслідки атаки по Києву (фото)

За попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки на Київ у вівторок, 23 січня, одна жінка загинула. Крім того, є поранені, серед них — 13-річний хлопець. В одній із квартир будинку виявили нездетоновану бойову частину ракети.

Про це повідомили начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко та міський голова Києва Віталій Кличко.

"Унаслідок ракетного удару по Києву вже відомо про одну загиблу жінку та чотирьох поранених. Більшість — із мінно-вибуховими травмами. Інформація уточнюється", — зазначив Попко.

Своєю чергою Кличко повідомив, що у Святошинському районі палає нежитлова двоповерхова будівля. Служби працюють на місці.

"Наразі вже сім потерпілих унаслідок ранкової атаки на столицю. Більшість із них в Соломʼянському районі. Шістьох людей госпіталізували, одному постраждалому, 13-річному хлопцю, медики надали допомогу на місці", — додав міський голова Києва.

Також Кличко поінформував, що в житловому будинку у Святошинському районі в одній з квартир виявили нездетоновану бойову частину ракету. Там відбувається евакуація людей із будинку.

"У Соломʼянському районі руйнування двоповерхової нежитлової будівлі. Без загоряння", — розповів міський голова Києва.

Київська міська військова адміністрація опублікувала фото наслідків рашистського обстрілу.

Нагадаємо, що через рашистський обстріл Києва у вівторок, 23 січня, зранку у Святошинському районі місто загорілася будівля та легкові авто. Повибивало вікна в багатоквартирному будинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 08:34