Фото ілюстративне зі соцмереж

У Солом’янському районі Києва через падіння уламків ракети загоряння в квартирах, є постраждалий

Через рашистський обстріл Києва у вівторок, 23 січня, зранку у Святошинському районі місто загорілася будівля та легкові авто. Повибивало вікна в багатоквартирному будинку.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

"У Святошинському районі палає будівля, легкові авто, є попередня інформація про влучання уламків у будівлю дитсадка. У Соломʼянському районі в багатоквартирному будинку вибуховою хвилею повибивало вікна. Наразі інформації про постраждалих немає", — зазначив він.

Однак згодом він уточнив, що одна людина постраждала, її госпіталізували медики в Соломʼянському районі. Щоправда, не підтвердилася інформація про влучання в дитсадок

Крім того, відбулося загоряння в декількох квартирах житлового будинку в цьому ж районі. Екстрені служби прямують на місце.

За його словами, в Печерському районі — теж влучання в нежитлову будівлю. Підрозділи екстрених служб готові до виконання своїх обов’язків.

До цього міський голова наголосив, що в Києві лунають вибухи  та закликав не покидати укриттів.

Нагадаємо, що під час повітряної тривоги в Києві та Харкові у вівторок, 23 січня, прогриміли вибухи. Так само гучно було і в Київській області. За інформацією влади, працюють сили протиповітряної оборони. Зокрема, мешканці Києва чули серію потужних вибухів о 07:16.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 07:58