Росія розгляне можливість обміну "азовців" на Медведчука

21 ТРАВНЯ 2022 20:51

У Росії мають намір розглянути питання можливості обміну кума президента РФ Володимира Путіна й українського депутата від колишньої партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука на українських полонених з "Азовсталі".

Про це заявив член переговорного процесу, голова комітету Держдуми з міжнародних справ і голова фракції ЛДПР Леонід Слуцький, пише TrueUA із посиланням на російський "Інтерфакс".

"Ми вивчимо питання можливості обміну Медведчука на"азовців". Не ми – ЛДПР, а ті люди в Москві, які мають такі повноваження", – заявив Слуцький 21 травня на прес-конференції в окупованому Росією Донецьку.

Нагадаємо, Віктор Медведчук підозрюється в держзраді. Перед повномасштабним вторгненням РФ він перебував під домашнім арештом, але напередодні атаки росіян з'явилася інформація про таємний виїзд дружини члена ОПЗЖ Оксани Марченко в Білорусію. 

12 квітня СБУ затримала Медведчука, коли той намагався втекти з України, переодягнувшись у форму ЗСУ. 13 квітня Личаківський районний суд Львова арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

Війна, 21.05.2022 20:51